Kauppa ja toimitusehdot

1. Tuotteet ja hinnat
Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Kaikki verkkokaupan tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%. Tuotteet ja hinnat löydät verkkokaupasta tai markkinointimateriaalista.

2. Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilaaja sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin. Vahtikoira.net jättää oikeuden valita asiakkaansa.

3. Toimitusmaksu
Toimitusmaksu on joko 2€, 6,9€ tai 9,9€.

4. Maksutavat
Voit maksaa tuotteesi OP Checkout palvelulla (useimmat verkkopankit sekä maksu- ja luottokortit), Paypal maksulla tai tilisiirtona verkkokaupan tilille.

5. Tilaus ja sähköpostitositteet
Lähetämme sähköpostitse teille tilausvahvistuksen, kuitin ja tilaukseen liittyvää tietoa. Tilaaja on velvoitettu säilyttämään tositteet palautus sekä virhevastuuta tilanteita varten.

6. Toimitusaika
Toimitus aika on 1-30 päivää, riippuen varastotilanteesta. Tilauksen kirjautuessa varastotuotteet toimitetaan 1-3 päivän kuluessa. Tilisiirtomaksua käyttäessä tuotteet toimitetaan maksun kirjautuessa tilille. Tilaustuotteet ja varastosta loppuneet tuotteet toimitetaan pikimmiten, kuitenkin 30 päivän sisällä tilauksen kirjautumisesta.

7. Reklamaatio ja palautusehdot
Reklamaatiot käsitellään sähköpostitse. Tilaajalla on velvollisuus ilmoittaa viallisesta tuotteesta 14 päivän sisällä. Tuotteilla on kuluttajasuojan mukainen 14 vuorokauden palautus oikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautuksista tulee olla etukäteen yhteydessä sähköpostitse otsikolla “Palautus”. Yhteydenotot reklamaatio ja palautus asioissa sähköpostiin toimisto@vahtikoira.net

8. Tuotekuvat ja promootio
Verkkokaupan asiakkaat voivat ottaa tilatusta tuotteesta ja lemmikistään kuvan jota voidaan käyttää verkkokaupan tuotekuvissa ja promootiossa. Lisätietoa saat media@vahtikoira.net

Rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä

Flexing Oy Ltd (27740244)

2. Rekisterivastaava yhteyshenkilö

Sami / toimisto@vahtikoira.net

3. Rekisterin nimi

Vahtikoira.net verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakaspalvelu, tilaustenkäsittely, myynti ja markkinointi.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa tietonsa rekisteristä.