Kirjoitettu

Muistatko kun pentu tuli taloon?

Muistatko, miten elämä muuttui, kun pentu tuli taloon? Moni elää nyt keväällä mielenkiintoisia aikoja, sillä kevät on pentukautta parhaimmillaan. Vaikka olisi kuinka kokenut ja paatunut koiraharrastaja, ei voi väittää etteikö pennun saapumisessa taloon olisi ainutlaatuista taikaa! Pentu mullistaa perheen arjen ja toimintatavat. Pennun kohellus saa nauramaan ja kommelluksia pääsee seuraamaan myös some-verkostot. Uskallan jopa väittää, että uusi pentu perheessä aktivoi sukulaiset ja ystävät kyläilemään.

Pentu on ihana, mutta sen mukana tulee myös paljon vastuuta. Haluamme auttaa muutenkin kuin vain hyvien tuotteiden tarjoamisella. Listasimme alle viisi vinkkiä pennulliselle muistiinpantavaksi.

1) Noudata kasvattajan ohjeita

Kasvattaja on viettänyt aikaa pentusi kanssa ensimmäisistä hetkistä alkaen. Hän todennäköisesti osaa antaa ohjeita, jotka sopivat pentusi luonteeseen. Hän jos joku tietää, että pentusi on yksilö.

Pentusi on yksilö

2) Kunnioita pennun lepoa

Vaikka lapsesi ja kylään saapuneet lähimmäiset haluaisivat olla pennun lähellä, tarvitsee pentusi reilusti lepoa. Muista antaa hänelle aikaa rauhoittua. Oma paikka on koiralle tärkeä rauhoittumisen ja levon kannalta. Vinkkejä hyvään nukkumapaikkaan esimerkki tästä.

Lepo on tärkeä

DND I^m sleeping 😚 #sleepingpuppy #cutedogs

A post shared by TheDog (@thedogbuzz) on

3) Vietä aikaa pennun kanssa

Ennen kuin huomaatkaan pentusi on jo terhakka toimintapakkaus. Harrasta ja ulkoile. Ota pentu mukaan perheesi menoihin. Näin hän oppii osaksi perhettä.

— Products shown: Talvineule.

Posted by Vahtikoira.net on Tuesday, 7 March 2017

4) Ota valokuvia

Pentuaika on katoavaista! Hauskoja asioita sattuu ja joskus voi jokin mennä rikki. Ota valokuvia niin saavutuksista kuin tappioistakin. Kyllä se rikki revitty sohva joskus vielä naurattaa.

Kuvat säilyvät, vaikkei niissä välity pennun tuoksu

#puppy #pyrenees #tucson #pyreneanmountaindog #puppies #stpyrenees #fourteen #wow

A post shared by Angelica T Travis (@lavenderroo) on

5) Nauti pentuajasta – se menee nopeasti ohi

Nauti joka hetkestä. Mikään ei tuo väriä elämään niin paljon kuin nuoruuden höveli pentukoira.

 + 6) Extra muistutus

Kuten sanottu; asioita sattuu ja tapahtuu. Kannattaa päivittää myös omiin vakuutuksiin, että koira on saapunut talouteen. Tärkeimmät ovat usein koti- ja koiravakuutukset.

Vahtikoira.net välittää kiinnostuneiden yhteystiedot vakuutusyhtiölle.

[contact-form to=’sami.suosalo@pohjantahti.fi’ subject=’Blogi yhteydenottopyyntö’][contact-field label=’Nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Puhelinnumero’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Sähköposti’ type=’text’/][contact-field label=’Viesti vakuutusyhtiön edustajalle (valinnainen)’ type=’textarea’/][/contact-form]

Poikkeus verkkokaupan rekisteriselosteeseen: Kun jätät tietosi välitettäväksi vakuutusyhtiölle, kerättyjä tietoja ei säilytetä Vahtikoira.net rekistereissä, eikä niitä käytetä verkkokaupan markkinointiin. Tiedot välittyvät suoraan vakuutusyhtiölle, ja ne hävitetään kuukauden kuluttua keräämispäivästä.

 

Kirjoitettu

Hyvää Uutta vuotta 2017!

Tammikuussa tarjoilemme tuotepakettiarvonnan. Vahtikoira.net Facebook sivuilla.

https://www.facebook.com/vahtikoiranet/photos/a.1173124309475909.1073741827.1139731512815189/1173116869476653/?type=3&theater

Kerkesithän jo osallistua?

Hyvää Uutta vuotta 2017! Tammikuussa tarjoilemme tuotepakettiarvonnan. https://www.facebook.com/vahtikoiranet/photos/a.1173124309475909.1073741827.1139731512815189/1173116869476653/?type=3&theater Kerkesithän jo osallistua?